Reshma Barik

Winkel

Mijn verhaal

OVER MIJN CAMPAGNE

Over mij

Ik ben Reshma. Ik ben getrouwd en samen hebben wij twee zonen van 17 en 15 jaar oud. Mijn man was data-operator op een school, maar tijdens de corona-pandemie werd hij gedwongen ontslagen. We verhuisden naar Jharsuguda. Hier zocht hij naar werk, maar hij kon geen vaste baan vinden. Hij werkt nu als freelancer. Mensen huren hem in wanneer er data ingevoerd moet worden. Toch kan dit werk ons gezin niet volledig onderhouden.

Mijn onderneming

In de periode dat mijn man zonder werk zat, kreeg ik een winkel. Toen de vorige eigenaar de stad moest verlaten, vroeg ik hem om mij de zaak te geven. Deze gaf hij aan mij, wat ik heel bijzonder vind. Nu run ik deze winkel. Toen ik deze kreeg was er wat voorraad achter gebleven. Deze heb ik verkocht, er is nu nog maar heel weinig over. Ik heb niet genoeg geld om zelf mijn bedrijf aan te vullen.

Ik wil deze winkel graag blijvend runnen, met voldoende voorraad, zodat klanten blijven komen. Ik wil graag kado- en kantoorartikelen gaan verkopen. Ook wil ik de ijskar die in de winkel staat vullen met een aantal smaken roomijs. In een radius van 2 kilometer is er geen enkele andere winkel die dezelfde producten verkoopt. De enige winkel dichtbij is een kleine supermarkt. Hierdoor verwacht ik dat ik veel klanten kan bedienen.

Mijn droom

Ik wil een enorme cadeauwinkel openen en het bedrijf succesvol runnen.

Mijn leefomgeving

Ik woon samen met mijn man, 2 kinderen en mijn schoonvader in een huis die wij huren in Jharsuguda.

Mijn financiën

Het inkomen van onze familie is gemiddeld ₹3000 (€39) per maand. Wanneer mijn winkel goed gevuld is, verwacht ik hiermee in het eerste jaar gemiddeld ₹5300 (€69) per maand te verdienen, waardoor ons inkomen aanzienlijk toeneemt. In de jaren die volgen verwacht ik dat dit verder groeit.

Het doelbedrag van mijn campagne is als volgt opgebouwd:
€507 – Kantoorartikelen
€325 – Kadoartikelen
€130 – IJs en snacks
€26 – Transportkosten groothandel naar winkel
€99 – Reiskosten businesscoach
€198 – Begeleiding Purple
€99 – Transferkosten

Even voorstellen

Reshma Barik

Ik ben Reshma en wil graag een winkel in kado- en kantoorartikelen runnen.

Steun ons werk

DONEER AAN STICHTING PURPLE

Elke gift aan een vrouw in India wordt 100% aan haar besteed. Met een donatie aan Purple help je ons de overheadkosten te betalen. Ook geef je ons hiermee de kans om verder te groeien en te ontwikkelen, zodat we nog meer vrouwen in India kunnen helpen met een microgift.

 

Steun ons werk

DONEER AAN STICHTING PURPLE

Volg ons werk

INSCHRIJVEN VOOR DE PURPLE NIEUWSBRIEF

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van ons werk.

Reshma Barik steunen

EEN MICROGIFT GEVEN

Via dit donatieformulier kun je je microgift aan Reshma Barik geven. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Reshma Barik steunen

EEN MICROGIFT GEVEN

We willen u graag op de hoogte houden van de voortgang van deze campagne. Indien u hier geen gebruik van wilt maken, kunt u zich via de eerste nieuwsbrief uitschrijven.