Jaya Roy

Schoonheidssalon

Mijn verhaal

OVER MIJN CAMPAGNE

Over mij

Hallo, mijn naam is Jaya Kumari Roy, 36 jaar. Ik ben freelance schoonheidsspecialiste. Hiervoor werkte ik als maatschappelijk werker, maar hiermee verdiende ik zo weinig dat ik niet genoeg te eten had. Daarom besloot ik schoonheidsspecialiste te worden. Eerst werkte ik als leerling in een make-upsalon, hier bouwde ik ook een netwerk op. Daarna werd ik freelance schoonheidsspecialiste.

Mijn onderneming

Mijn bedrijfsnaam wordt “Run to you beauty bar”. Ik ben al freelance schoonheidsspecialiste, gespecialiseerd in make-up en heb verschillende trainingen gevolgd. Ik wil graag een mobiele schoonheidssalon starten. Ik wil een breed scala aan behandelingen aanbieden, waaronder diverse schoonheidsbehandelingen, make-up voor verschillende gelegenheden en haarstyling. Mijn studio is niet gebonden aan een vaste plek, ik kom bij de klanten thuis of op een andere gewenste locatie.

Mijn droom

Ik wil geen freelancer meer zijn. Ik wil een eigen schoonheidssalon runnen.

Mijn leefomgeving

Toen ik volwassen was, verloor ik mijn beide ouders, en alle verantwoordelijkheid van het huishouden rustte op mij. Ik deed allerlei soorten werk om geld te verdienen om mijn familie te onderhouden. Door hard te werken kon ik een huis huren, waar mijn broer, zijn gezin en ik samenwonen.

Mijn financiën

Op dit moment verdien ik als freelancer gemiddeld ₹5000 (€ 65) per maand. Te weinig om van rond te komen en te investeren in nieuwe producten. Hierdoor kan ik maar een beperkt aantal behandelingen aanbieden.

Calcutta is een grote stad met veel welvaart. Er is veel vraag naar schoonheidsspecialisten. Binnen dit vakgebied kan je daar een grote en stabiele klantenkring opbouwen en hiermee een goed inkomen verdienen.

Wanneer ik gestart ben verwacht ik dat de winst in het eerste jaar gemiddeld ₹30.000 (€ 390) per maand zal zijn. Hiervan wil ik 10% investeren in een andere vrouw in India. Het bedrag dat overblijft is ruim voldoende om van te leven en te sparen voor toekomstige uitgaven.

Om te kunnen starten heb ik verschillende producten nodig om alle gewenste behandelingen te kunnen aanbieden.

Het doelbedrag van mijn campagne is als volgt opgebouwd:
€ 540, – Make-up en bijbehorende producten
€ 231 – Producten voor schoonheidsbehandelingen
€ 166 – Producten voor haarverzorging en styling
€ 94 – Reiskosten businesscoach
€ 187 – Begeleiding Purple
€ 94 – Transfer

Even voorstellen

Jaya Roy

Ik ben Jaya en ik wil graag een mobiele schoonheidssalon beginnen.

Steun ons werk

DONEER AAN STICHTING PURPLE

Elke gift aan een vrouw in India wordt 100% aan haar besteed. Met een donatie aan Purple help je ons de overheadkosten te betalen. Ook geef je ons hiermee de kans om verder te groeien en te ontwikkelen, zodat we nog meer vrouwen in India kunnen helpen met een microgift.

 

Steun ons werk

DONEER AAN STICHTING PURPLE

Volg ons werk

INSCHRIJVEN VOOR DE PURPLE NIEUWSBRIEF

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van ons werk.

Jaya Roy steunen

EEN MICROGIFT GEVEN

Via dit donatieformulier kun je je microgift aan Jaya Roy geven. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Jaya Roy steunen

EEN MICROGIFT GEVEN

We willen u graag op de hoogte houden van de voortgang van deze campagne. Indien u hier geen gebruik van wilt maken, kunt u zich via de eerste nieuwsbrief uitschrijven.