Sibani Chand

Footwear store

My story

ABOUT MY CAMPAIGN

About me

Ik ben Sibani en ben 24 jaar. Ik werk op dit moment in een winkel. Ik heb een broer, een zus en een jonger zusje. Mijn familie is arm. Toen mijn vader stierf, ging mijn moeder de deuren langs om te bedelen. Zo probeerde ze wat geld bij elkaar te krijgen om voor ons gezin te zorgen. Maar dit was te weinig. Daarom werd ik in een kindertehuis ondergebracht, waar ik verder opgroeide.

My business

Ik wil graag een schoenenwinkel beginnen, “Chand Footwear”. Ik wil schoenen voor een lage prijs inkopen bij de groothandel en verkoop deze door aan mijn klanten. Ik wil zowel mannen-, vrouwen- als kinderschoenen verkopen, zodat een heel gezin bij mij kan slagen. Mijn zus werkt in een kledingwinkel. De eigenaar van deze winkel wil mij op weg helpen en via hem heb ik al een geschikte winkelruimte gevonden die ik kan huren.

My dream

Deze onderneming is mijn droom. In 2020 schreef ik mijn eigen businessplan voor deze winkel, maar ik wist niet hoe ik dit ooit kon gaan financieren. Ik hoop dat dit met de hulp van Purple gaat lukken!

My environment

Ik ben opgegroeid in een kindertehuis, hier woon ik nog steeds. Ik heb nog wel regelmatig contact met mijn eigen familie.

My finances


Op dit moment werk ik fulltime in een winkel voor technische onderdelen, waar ik vooral reparatieverzoeken coördineer. Hiermee verdien ik ₹5000 (€ 65) per maand.

Wanneer mijn winkel is geopend stijgen mijn inkomsten aanzienlijk. In het eerste jaar verwacht ik een winst van ₹24.116 (€ 313,50) per maand. Na aftrek van de 10% die ik wil doorgeven aan een andere vrouw, is er nog voldoende over om van te sparen en te leven.

The amount of my campaign is structured as follows:
€ 195 – Borg
€ 195 – Rent for 3 months
€ 650 – Schoenen
€ 208 – Winkelrekken
€ 26 – Tafel
€ 7 – Stoelen
€ 10 – Krukjes
€ 16 – Bank
€ 9 – Ventilator
€ 13 – Spiegel
€ 13 – Banner
€ 52 – Pinapparaat
€ 26 – Transportkosten groothandel naar winkel
€ 142 – Reiskosten businesscoach
€ 284 – Begeleiding Purple

Introducing

Sibani Chand

Ik ben Sibani en het is mijn droom om een eigen schoenenwinkel te openen.

Campaign status

UPDATE

Mijn campagne is afgerond. Op dit moment zijn we plannen aan het maken om de winkel op te starten.

Support our mission

DONATE TO PURPLE FOUNDATION

Every gift to a woman in India is 100% spent on her. By donating to Purple, you can help us pay overhead costs. Your gift also provides us with the opportunity to grow and develop, so that we can provide microgifts for even more women.

 

Support our mission

DONATE TO PURPLE FOUNDATION

Volg ons werk

INSCHRIJVEN VOOR DE PURPLE NIEUWSBRIEF

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van ons werk.

Sibani Chand steunen

EEN MICROGIFT GEVEN

Via dit donatieformulier kun je je microgift aan Sibani Chand geven. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Sibani Chand steunen

EEN MICROGIFT GEVEN

We willen u graag op de hoogte houden van de voortgang van deze campagne. Indien u hier geen gebruik van wilt maken, kunt u zich via de eerste nieuwsbrief uitschrijven.