Sonia Khayra

Kledingwinkel

Mijn verhaal

OVER MIJN CAMPAGNE

Over mij

Mijn naam is Sonia, ik ben 23 jaar oud. Ik heb geen ouders meer, ze zijn allebei overleden. Ik heb mijn middelbare school afgerond. Ik vind het leuk om te koken, te zingen en verhalen te vertellen.

Mijn onderneming

Ik wil een eigen kledingwinkel beginnen langs de weg naar de markt van Calcutta. De kleding is voor alle leeftijden, van baby’s tot oudere mensen. Het eerste jaar wil ik deze alleen runnen. Vanaf het tweede jaar verwacht ik genoeg winst te maken om ook een verkoopster aan te kunnen nemen.

Mijn droom

Ik wil graag klein beginnen, maar zou in de toekomst graag een eigen kledingzaak in de mall willen openen.

Mijn leefomgeving

Ik ben wees, mijn moeder stierf in 2021. Ik heb twee broers, maar ik heb geen goede band met hen. Ik ben niet getrouwd, ik ben op mezelf aangewezen. Er is niemand die me helpt of steunt. Ik woon alleen in een klein huisje in Calcutta.

Mijn financiën

Ik werk als assistent op een kleuterschool. Ik verdien hiermee ₹3000 (€39) per maand, wat te weinig is om van rond te kunnen komen. Wanneer ik een kledingwinkel begin, verwacht ik in het eerste jaar ₹326.400 (€4243) winst te maken. In het tweede jaar groeit dit uit naar een winst van ₹641.400 (€8338).

Het doelbedrag van mijn campagne is als volgt opgebouwd:
€ 130 – Kledingrekken
€ 52 – Tafel
€ 39 – Stoel
€ 13 – Ventilator
€ 65 – Bank
€ 520 – Voorraad kleding
€ 195 – Borg voor winkelpand
€ 195 – 3 maanden huur
€ 121 – Reiskosten businesscoach
€ 242 – Begeleiding Purple

Even voorstellen

Sonia Khayra

Ik ben Sonia (23) en ik wil mijn eigen kledingwinkel openen.

Status van de campagne

UPDATE

Mijn kledingwinkel is geopend op 24 april 2023. Vanaf de eerste dag verkoop ik mijn kleding al aan verschillende klanten. Het aantal klanten neemt wekelijks toe.

Steun ons werk

DONEER AAN STICHTING PURPLE

Elke gift aan een vrouw in India wordt 100% aan haar besteed. Met een donatie aan Purple help je ons de overheadkosten te betalen. Ook geef je ons hiermee de kans om verder te groeien en te ontwikkelen, zodat we nog meer vrouwen in India kunnen helpen met een microgift.

 

Steun ons werk

DONEER AAN STICHTING PURPLE

Volg ons werk

INSCHRIJVEN VOOR DE PURPLE NIEUWSBRIEF

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van ons werk.

Sonia Khayra steunen

EEN MICROGIFT GEVEN

Via dit donatieformulier kun je je microgift aan Sonia Khayra geven. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Sonia Khayra steunen

EEN MICROGIFT GEVEN

We willen u graag op de hoogte houden van de voortgang van deze campagne. Indien u hier geen gebruik van wilt maken, kunt u zich via de eerste nieuwsbrief uitschrijven.