Regina Gurung

Champignon kwekerij

Mijn verhaal

OVER MIJN CAMPAGNE

Over mij

Ik ben Regina en ik woon samen met mijn man in Rinchenpong, West Sikkim. Ik ben altijd een huisvrouw geweest. Mijn man is een senior pastor en geeft leiding aan meerdere kerken. Wij hebben twee zonen en één dochter, zij is getrouwd en woont dichtbij ons.

Mijn onderneming

Ik wil graag een champignon kwekerij, Mangsel Mushroom Farm, opzetten. Het verbouwen van champignons is in India momenteel een van de meest productieve en winstgevende ondernemingen. Het is zo populair, omdat het in een korte tijd de inzet van boeren omzet in winst. Champignonteelt is daarom voor boeren een goede bron van inkomsten.

Mijn droom

Ik hoop dat we met deze onderneming meer inkomen kunnen genereren, zodat we makkelijker rond kunnen komen. Ook zou ik graag andere in ons dorp kunnen helpen.

Mijn leefomgeving

Ik woon op het platteland in het Himalaya gebied. Wij verbouwen onze eigen groenten en hebben een aantal koeien en varkens.

Mijn financiën

Op dit moment hebben we een inkomen van gemiddeld ₹3000 (€38,-) per maand. In het begin verwacht ik ₹7000 (€88,-) per maand te verdienen, wat toeneemt met de tijd.

Het doelbedrag van mijn campagne is als volgt opgebouwd:
€1200, – Afbouwen constructie en aankoop benodigdheden champignonkwekerij
€120 – Reiskosten businesscoach
€240 – Begeleiding Purple

Even voorstellen

Regina Gurung

Ik ben Regina en ik wil graag een eigen champignon kwekerij beginnen.

Status van de campagne

UPDATE

In juli 2022 is de bestaande schuur opgeknapt en omgebouwd tot kwekerij en is Regina gestart met het verbouwen van champignons.

Steun ons werk

DONEER AAN STICHTING PURPLE

Elke gift aan een vrouw in India wordt 100% aan haar besteed. Met een donatie aan Purple help je ons de overheadkosten te betalen. Ook geef je ons hiermee de kans om verder te groeien en te ontwikkelen, zodat we nog meer vrouwen in India kunnen helpen met een microgift.

 

Steun ons werk

DONEER AAN STICHTING PURPLE

Volg ons werk

INSCHRIJVEN VOOR DE PURPLE NIEUWSBRIEF

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van ons werk.

Regina Gurung steunen

EEN MICROGIFT GEVEN

Via dit donatieformulier kun je je microgift aan Regina Gurung geven. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Regina Gurung steunen

EEN MICROGIFT GEVEN

We willen u graag op de hoogte houden van de voortgang van deze campagne. Indien u hier geen gebruik van wilt maken, kunt u zich via de eerste nieuwsbrief uitschrijven.