Manjula Nanda

Supermarkt

Mijn verhaal

OVER MIJN CAMPAGNE

Over mij

Ik ben Manjula Nanda. Ik ben 50 jaar oud. Ik ben 31 jaar getrouwd en heb 3 volwassen kinderen.

Mijn onderneming

Ik run al twaalf jaar een kleine winkel aan huis. Om dit te kunnen starten ben ik destijds een lening van ₹1500 (€18,75) aangegaan. Vanaf het eerste moment heb ik mijn best gedaan dit goed te beheren. Mijn omzet is zo’n ₹1000 (€12,50 per maand). Omdat dit niet veel is, lukt het mij niet mijn assortiment uit te breiden en er een grotere winkel van te maken. Ik zou mijn kleine winkel graag willen uitbreiden naar een mini supermarkt. Zodat klanten voor al hun dagelijkse boodschappen bij mij terecht kunnen.

Mijn droom

Ik droom ervan mijn mini-winkeltje uit te breiden naar een supermarkt.

Mijn leefomgeving

Mijn man had een kapperszaak vlakbij de hoofdweg. Het was een gevestigde winkel. Plotseling werd deze weg gereconstrueerd, hierdoor werd het winkelpand geruimd. Daarna hebben we het financieel moeilijk gehad. Toch verloor mijn man zijn hoop niet. Hij slaagde erin een tijdelijke winkel te openen vlakbij de hoofdweg, omdat hij daar zijn klantenkring heeft.

Wij hebben een eigen huis,. Ik woon hier samen met met mijn man, mijn zoon en schoondochter met hun pasgeboren zoontje en mijn andere volwassen zoon.

Mijn financiën

Onze familie moet rondkomen van ₹10.000 (€125) per maand. Met zes personen is dit ontzettend krap. Met mijn onderneming verwacht ik in het eerste jaar gemiddeld ₹10.500 (€131) per maand winst te maken, waardoor ons gezinsinkomen verdubbeld. In het tweede jaar verwacht ik dat dit verder toeneemt naar gemiddeld ₹16.800 (€210) per maand.

Mijn winkelruimte is groot genoeg om uit te kunnen breiden. Ik heb vooral extra voorraad en nieuwe producten nodig.

Het doelbedrag van mijn campagne is als volgt opgebouwd:
€ 970 – Voorraad en uitbreiding assortiment
€ 125 – Smartphone (Contact met de businesscoach en voor online Purple Business Trainingen)
€ 46 – Marketingmateriaal: Flyers & banner
€ 2 – Boekhoudmap
€ 114 – Transfer
€ 114 – Reiskosten businesscoach
€ 228 – Begeleiding Purple

Even voorstellen

Manjula Nanda

Ik ben Manjula Nanda. Ik ben 50 jaar. Ik wil mijn winkeltje uitbouwen naar een kleine supermarkt.

Steun ons werk

DONEER AAN STICHTING PURPLE

Elke gift aan een vrouw in India wordt 100% aan haar besteed. Met een donatie aan Purple help je ons de overheadkosten te betalen. Ook geef je ons hiermee de kans om verder te groeien en te ontwikkelen, zodat we nog meer vrouwen in India kunnen helpen met een microgift.

 

Steun ons werk

DONEER AAN STICHTING PURPLE

Volg ons werk

INSCHRIJVEN VOOR DE PURPLE NIEUWSBRIEF

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van ons werk.

Manjula Nanda steunen

EEN MICROGIFT GEVEN

Via dit donatieformulier kun je je microgift aan Manjula Nanda geven. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Manjula Nanda steunen

EEN MICROGIFT GEVEN

We willen u graag op de hoogte houden van de voortgang van deze campagne. Indien u hier geen gebruik van wilt maken, kunt u zich via de eerste nieuwsbrief uitschrijven.