Jayanti Hemram

Ontbijtkraam

Mijn verhaal

OVER MIJN CAMPAGNE

Over mij

Mijn naam is Jayanti Hemrom. Ik ben huisvrouw en run een parttime ontbijtkraam voor mijn huis. Mijn man is schilder, hij schildert de huizen van andere mensen, hier verdiende hij de kost mee. Maar tijdens de corona-pandemie verloor hij het grootste deel van zijn werk en onder die druk begon hij alcohol te drinken. Hierdoor had ik geen andere keus dan op te staan en de kost te verdienen. Naast mijn huis is een verlaten en verwaarloosde plek. Hier ben ik begonnen met het verkopen van ontbijtjes die ik in mijn eigen huis klaarmaak. Ik heb niet veel klanten, maar toch verdien ik er wat mee.

Mijn onderneming

Ik wil een mobiele eetkraam beginnen, waar ik allerlei ontbijtproducten ga verkopen die mensen kunnen eten. Mijn bedrijfsnaam wordt “Anita’s Food Stall”. Deze zal ‘s ochtends en ‘s avonds geopend zijn.

Mijn droom

Ik wil mijn kinderen financieel ondersteunen bij hun opleiding, zodat ze de kans krijgen een goede carrière op te bouwen.

Mijn leefomgeving

Ik heb mijn eigen huis en hier woon ik met mijn man en 3 kinderen.

Mijn financiën

Ons gezinsinkomen is nu ₹3000 (€39) per maand. Met mijn eigen ontbijtkraam verwacht ik in het eerste jaar rond de ₹9.500 (€123,50) per maand te verdienen. Help me alsjeblieft met een voedselkar en wat ingrediënten om het bedrijf te starten.

Het doelbedrag van mijn campagne is als volgt opgebouwd:
€1040 – Riksjakar voor voedselverkoop
€161 – Ingrediënten
€26 – Transportkosten vanaf de groothandel
€125 – Reiskosten businesscoach
€251 – Begeleiding Purple
€125 – Transfer

Even voorstellen

Jayanti Hemram

Mijn naam is Jayanti Hemrom en ik wil graag een ontbijtkraam openen.

Steun ons werk

DONEER AAN STICHTING PURPLE

Elke gift aan een vrouw in India wordt 100% aan haar besteed. Met een donatie aan Purple help je ons de overheadkosten te betalen. Ook geef je ons hiermee de kans om verder te groeien en te ontwikkelen, zodat we nog meer vrouwen in India kunnen helpen met een microgift.

 

Steun ons werk

DONEER AAN STICHTING PURPLE

Volg ons werk

INSCHRIJVEN VOOR DE PURPLE NIEUWSBRIEF

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van ons werk.

Jayanti Hemram steunen

EEN MICROGIFT GEVEN

Via dit donatieformulier kun je je microgift aan Jayanti Hemram geven. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Jayanti Hemram steunen

EEN MICROGIFT GEVEN

We willen u graag op de hoogte houden van de voortgang van deze campagne. Indien u hier geen gebruik van wilt maken, kunt u zich via de eerste nieuwsbrief uitschrijven.