Sara Bibi

Supermarkt

Mijn verhaal

OVER MIJN CAMPAGNE

Over mij

Mijn naam is Sara Bibi. Ik ben getrouwd. Mijn man werkt als chauffeur. Samen hebben we twee zonen. De oudste is 15 jaar oud en gaat naar de middelbare school. De jongste is 12 jaar oud en volgt basisonderwijs.

Mijn onderneming

Ik heb een naaiwinkeltje gehad. maar verdiende daar niet genoeg mee. Ik wil daarom een kleine supermarkt starten. Mijn familie bezit grond, maar we hebben geen geld om er een winkeltje te bouwen. Ik wil graag een klein pand gaan huren om daar mijn supermarkt te beginnen. Mijn doel is om een plek op de markt te vinden, zodat ik meer verdien.

Mijn droom

Ik wil graag dat mijn kinderen kunnen studeren.

Mijn leefomgeving

Ik woon in het dorp Karlaga, samen met mijn man, kinderen en schoonouders.

Mijn financiën

Wij hebben op dit moment niet genoeg geld om van rond te kunnen komen. Om mijn winkel te kunnen starten moet ik inventaris en voorraad kopen, hiervoor heb ik ₹80.000 (€960) nodig. Ik verwacht ₹12.000 (€142) per maand te verdienen.

Het doelbedrag van mijn campagne is als volgt opgebouwd:
€360 – Aanschaf inventaris
€600 – Aanschaf voorraad
€ 96 – Reiskosten businesscoach
€192 – Begeleiding Purple

Even voorstellen

Sara Bibi

Ik ben Sara Bibi. Ik wil graag een kleine supermarkt beginnen.

Status van de campagne

UPDATE

In december 2022 heeft het team van Purple India alle inkopen gedaan en de winkel samen met Sara ingericht. De winkel is open! Om onduidelijke redenen heeft Sara in het voorjaar 2023 ervoor gekozen alle contact met Purple India stop te zetten.

Steun ons werk

DONEER AAN STICHTING PURPLE

Elke gift aan een vrouw in India wordt 100% aan haar besteed. Met een donatie aan Purple help je ons de overheadkosten te betalen. Ook geef je ons hiermee de kans om verder te groeien en te ontwikkelen, zodat we nog meer vrouwen in India kunnen helpen met een microgift.

 

Steun ons werk

DONEER AAN STICHTING PURPLE

Volg ons werk

INSCHRIJVEN VOOR DE PURPLE NIEUWSBRIEF

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van ons werk.

Sara Bibi steunen

EEN MICROGIFT GEVEN

Via dit donatieformulier kun je je microgift aan Sara Bibi geven. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Sara Bibi steunen

EEN MICROGIFT GEVEN

We willen u graag op de hoogte houden van de voortgang van deze campagne. Indien u hier geen gebruik van wilt maken, kunt u zich via de eerste nieuwsbrief uitschrijven.