Tulasi Suna

Productiebedrijf

Mijn verhaal

OVER MIJN CAMPAGNE

Over mij

Ik ben Tulasi Suna, 50 jaar oud. Ik ben 25 jaar getrouwd en samen hebben wij 2 kinderen. Ik ben huisvrouw en heb nog nooit een betaalde baan gehad.

Mijn onderneming

Met mijn bedrijf ga ik papieren borden en kommen fabriceren. De machine die hiervoor nodig is kan thuis staan, hierdoor kan ik vanuit huis werken. Ik wil verschillende soorten klanten aantrekken, zoals mensen die een bruiloft of ander feest organiseren, hotels, eventmanagers en groothandels. In mijn directe omgeving is er niemand anders die dit maakt, waardoor ik hier een eigen klantenkring kan opbouwen. Ik kan dit zelf produceren, er zijn geen andere medewerkers nodig. Mocht ik toch hulp kunnen gebruiken, dan wil mijn man bijspringen.

Mijn droom

Het starten van een productiebedrijf voor papieren borden is al lang mijn droom. Bij mijn moeder thuis maakte ik al papieren bordjes met de hand. Tegenwoordig gaat alles automatisch. Ik heb al een paar keer in een bedrijf mogen oefenen met het bedienen van een automatische papierplaatmachine. Ik heb me verdiept in deze manier van ondernemen en zie dat anderen op deze manier een goed inkomen verdienen. Daarom wil ik dit ook graag zelf opzetten.

Mijn leefomgeving

Wij hebben ons eigen huis. Hier woon ik samen met mijn man en beide kinderen. Wij hebben een klein stukje land waar we rijst verbouwen voor ons gezin. Mijn man werkte voorheen als aannemer. Hij is tien jaar geleden met pensioen gegaan, daarna kwamen wij als gezin in financiële problemen. Op dit moment zijn we financieel afhankelijk van onze kinderen. Maar ik wil mijn zoons niet tot last zijn. Daarom zou ik graag een eigen inkomen verdienen.

Mijn financiën

Als gezin moeten wij rondkomen van ₹6000 (€75) per maand. Met dit productiebedrijf verwacht ik dat dit lukt en dat ik ₹10.500 (€131) per maand aan winst maak in het eerste jaar. Daarna verwacht ik dat dit oploopt naar rond de ₹14.700 (€184) per maand.

Het doelbedrag van mijn campagne is als volgt opgebouwd:
€ 775 – Machine
€ 188 – Grondstoffen
€ 63 – Transportkosten
€ 125 – Smartphone (Contact met de businesscoach en voor online Purple Business Trainingen)
€ 46 – Marketingmateriaal: Flyers & banner
€ 2 – Boekhoudmap
€ 120 – Transfer
€ 120 – Reiskosten businesscoach
€ 240 – Begeleiding Purple

Even voorstellen

Tulasi Suna

Ik ben Tulasi Suna. Ik ben 50 jaar oud. Ik wil papieren borden en kommen gaan produceren.

Steun ons werk

DONEER AAN STICHTING PURPLE

Elke gift aan een vrouw in India wordt 100% aan haar besteed. Met een donatie aan Purple help je ons de overheadkosten te betalen. Ook geef je ons hiermee de kans om verder te groeien en te ontwikkelen, zodat we nog meer vrouwen in India kunnen helpen met een microgift.

 

Steun ons werk

DONEER AAN STICHTING PURPLE

Volg ons werk

INSCHRIJVEN VOOR DE PURPLE NIEUWSBRIEF

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van ons werk.

Tulasi Suna steunen

EEN MICROGIFT GEVEN

Via dit donatieformulier kun je je microgift aan Tulasi Suna geven. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Tulasi Suna steunen

EEN MICROGIFT GEVEN

We willen u graag op de hoogte houden van de voortgang van deze campagne. Indien u hier geen gebruik van wilt maken, kunt u zich via de eerste nieuwsbrief uitschrijven.