Shweta Kullu

Fotograaf

Mijn verhaal

OVER MIJN CAMPAGNE

Over mij

Ik heet Shweta en ben 24 jaar oud. Ik wil graag fotograaf worden. Ik kijk ernaar uit om hier mijn werk van te maken!

Mijn onderneming

Op dit moment maak ik foto’s met mijn mobiel, maar hier kan ik niet professioneel mee aan de slag. Wanneer ik mijn eigen camera heb, kan ik meteen voor Purple aan de slag. Ook is er een fotograaf in mijn stad die mij wil gaan inhuren en mij ook meteen de fijne kneepjes van het vak wil leren.

Mijn droom

Foto’s maken is mijn passie en ik zou hier graag mijn werk van maken!

Mijn leefomgeving

Vanaf mijn 4e woon ik in een weeshuis. Hier woon ik nu nog steeds en ben hier nu staflid. Ik help in de huishouding en begeleid de kinderen die hier wonen.

Mijn financiën

Als staflid krijg ik een vergoeding en woon ik intern. Ik zou graag mijn inkomen gaan verdienen als fotograaf. Ik heb spullen nodig om aan de slag te kunnen. Ik verdien dan voldoende om van rond te komen. Vooral in het bruiloft seizoen verwacht ik het erg druk te gaan krijgen.

Het doelbedrag van mijn campagne is als volgt opgebouwd:
€700,- voor een professionele fotocamera
€100,- voor een lens
€900,- voor een laptop
€235,- voor een Adobe licentie (1e jaar)

Even voorstellen

Shweta Kullu

Ik heet Shweta en ben 24 jaar oud. Ik wil graag fotograaf worden.

Status van de campagne

UPDATE

Er is voldoende geld gedoneerd om alvast een camera en lens te kopen! Deze zijn besteld en worden binnenkort bezorgd! Hartelijk bedankt voor alle donaties tot nu toe!

Steun ons werk

DONEER AAN STICHTING PURPLE

Elke gift aan een vrouw in India wordt 100% aan haar besteed. Met een donatie aan Purple help je ons de overheadkosten te betalen. Ook geef je ons hiermee de kans om verder te groeien en te ontwikkelen, zodat we nog meer vrouwen in India kunnen helpen met een microgift.

 

Steun ons werk

DONEER AAN STICHTING PURPLE

Volg ons werk

INSCHRIJVEN VOOR DE PURPLE NIEUWSBRIEF

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van ons werk.

Shweta Kullu steunen

EEN MICROGIFT GEVEN

Via dit donatieformulier kun je je microgift aan Shweta Kullu geven. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Shweta Kullu steunen

EEN MICROGIFT GEVEN

We willen u graag op de hoogte houden van de voortgang van deze campagne. Indien u hier geen gebruik van wilt maken, kunt u zich via de eerste nieuwsbrief uitschrijven.