Savita Kujur

Drogisterij

Mijn verhaal

OVER MIJN CAMPAGNE

Over mij

Mijn naam is Savita. Ik ben 32 jaar oud. Op mijn 21e ben ik getrouwd uit liefde. Eind 2021 is mijn man overleden aan nierfalen. Mijn familie wil niets meer met mij te maken hebben, omdat ik van geloof ben verandert. Daarom sta ik er helemaal alleen voor.

Ik heb twee kinderen. Mijn dochter is 13 jaar oud en wil dokter worden. Mijn zoon is 12 jaar en wil graag accountant worden.

Mijn onderneming

Voor mijn man ziek werd, had ik een winkel waar ik sari’s verkocht. Ik betaal nog steeds huur voor de winkelruimte en wil graag cosmetica en schrijfwaren gaan verkopen. In mijn winkel zijn een toonbank en vitrines aanwezig, ik moet alleen nieuwe voorraad aanschaffen.

Mijn droom

Mijn droom is om anderen te helpen om een beter leven te krijgen.

Mijn leefomgeving

Ik woon samen met mijn dochter en zoon en verhuur een kamer, zodat ik de huur van mijn winkel kan betalen.

Mijn financiën

Al ons geld was nodig voor de behandelingen van mijn man. Na zijn sterven bleef ik met lege handen achter. Het is moeilijk om nu rond te komen.

Voor de winkel heb ik ₹50.000 (€600,-) nodig om voorraad te kopen, zodat ik mijn winkel kan openen. Ik verwacht ₹52.000 (€616,-) per maand te verdienen, waarvan ₹26.000 (€308,-) winst is.

Het doelbedrag van mijn campagne is als volgt opgebouwd:
€ 600 – Aanschaf voorraad
€ 60 – Reiskosten businesscoach
€ 120 – Begeleidingskosten Purple

Even voorstellen

Savita Kujur

Mijn naam is Savita. Ik wil graag een eigen winkel beginnen.

Status van de campagne

UPDATE


12-4-2022
Mijn campagne is succesvol afgerond! De komende periode ga ik samen met mijn businesscoach van Purple de benodigde voorraad aanschaffen, zodat ik mijn winkel kan openen!

11-5-2022
De afgelopen dagen hebben we hard gewerkt! Alle spullen zijn ingekocht bij de groothandel en we hebben de winkel ingericht. En vanaf vandaag zijn we geopend! In de foto’s hieronder kan je een kijkje nemen om te zien hoe mijn winkel eruit ziet.

Steun ons werk

DONEER AAN STICHTING PURPLE

Elke gift aan een vrouw in India wordt 100% aan haar besteed. Met een donatie aan Purple help je ons de overheadkosten te betalen. Ook geef je ons hiermee de kans om verder te groeien en te ontwikkelen, zodat we nog meer vrouwen in India kunnen helpen met een microgift.

 

Steun ons werk

DONEER AAN STICHTING PURPLE

Volg ons werk

INSCHRIJVEN VOOR DE PURPLE NIEUWSBRIEF

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van ons werk.

Savita Kujur steunen

EEN MICROGIFT GEVEN

Via dit donatieformulier kun je je microgift aan Savita Kujur geven. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Savita Kujur steunen

EEN MICROGIFT GEVEN

We willen u graag op de hoogte houden van de voortgang van deze campagne. Indien u hier geen gebruik van wilt maken, kunt u zich via de eerste nieuwsbrief uitschrijven.