Rashmi Tandi

Businesscoach

Mijn verhaal

OVER MIJN CAMPAGNE

Over mij

Ik ben Rashmi en ben 26 jaar. Ik ga werken als businesscoach voor Purple in India. Ik heb een master degree social work en heb als project manager gewerkt met vrouwen op het platteland van India. Daar heb ik ervaring opgedaan met het opzetten en begeleiden van Self Help Groups.

Mijn onderneming

Ik ga aan de slag als businesscoach voor Purple in India. Ik help de vrouwen met het aanvragen van een microgift en het schrijven van een businessplan. Ook begeleid ik ze met het opzetten van hun onderneming en bezoek ik ze regelmatig om ze te ondersteunen hierin. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het maken van voortgangsrapportages voor Purple in Nederland.

Mijn droom

Ik ben elke keer weer onder de indruk wanneer levens veranderen. Daar ben ik dan ook steeds naar op zoek en is de reden dat ik zo graag in de sociale sector werk. Het bijdragen aan een verandering in de situatie van vrouwen in armoede geeft me ontzettend veel voldoening! Ik wil in de toekomst op verschillende posities impact maken.

Mijn leefomgeving

Ik woon in Bolangir, India. Hier woon ik samen met mijn ouders en andere familieleden.

Mijn financiën

Om te kunnen beginnen met mijn werk voor Purple heb ik een eigen laptop en een all-in-one printer nodig.

Het doelbedrag van mijn campagne is als volgt opgebouwd:
€650,- voor een laptop
€175,- voor de all-in-one printer

Even voorstellen

Rashmi Tandi

Ik ben Rashmi en ik ben 26 jaar

Steun ons werk

DONEER AAN STICHTING PURPLE

Elke gift aan een vrouw in India wordt 100% aan haar besteed. Met een donatie aan Purple help je ons de overheadkosten te betalen. Ook geef je ons hiermee de kans om verder te groeien en te ontwikkelen, zodat we nog meer vrouwen in India kunnen helpen met een microgift.

 

Steun ons werk

DONEER AAN STICHTING PURPLE

Volg ons werk

INSCHRIJVEN VOOR DE PURPLE NIEUWSBRIEF

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van ons werk.

Rashmi Tandi steunen

EEN MICROGIFT GEVEN

Via dit donatieformulier kun je je microgift aan Rashmi Tandi geven. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Rashmi Tandi steunen

EEN MICROGIFT GEVEN

We willen u graag op de hoogte houden van de voortgang van deze campagne. Indien u hier geen gebruik van wilt maken, kunt u zich via de eerste nieuwsbrief uitschrijven.