Rajkumari Sagar

Fancy Store

Mijn verhaal

OVER MIJN CAMPAGNE

Over mij

Ik ben Rajkumari Sagar. Ik ben 47 jaar. Ik ben weduwe en heb drie kinderen. Ik werkte voorheen 13 jaar als verzorgster in een kindertehuis. Maar door de pandemie verloor ik mijn baan. Nu ben ik huisvrouw.

Mijn onderneming

Ik wil een ‘Fancy Store’ openen; een winkel waar ik sieraden, accessoires en verzorgingsproducten voor vrouwen wil verkopen. In mijn buurt zijn al veel andere winkels, maar nog geen één specifiek voor deze producten. Vrouwen kunnen hiervoor op dit moment alleen terecht op de markt, waar ze dan naartoe moeten reizen. Dichtbij mijn huis heeft één van mijn familieleden een winkel. Daarnaast is een leeg winkelpand beschikbaar. Hier zou ik graag mijn winkel willen openen.

Mijn droom

Ik zou graag deze winkel willen openen, zodat ik financieel onafhankelijk wordt en voor mijn eigen gezin kan zorgen.

Mijn leefomgeving

Na de dood van mijn man heb ik een zware tijd doorgemaakt. Met zijn dood verloor ik ook de financiële zekerheid. Ik had niemand die mij en mijn gezin ondersteunde. Ik woonde in een huurhuis. Maar na zijn overlijden kon ik de huur niet betalen, dus moest ik verhuizen naar het huis van mijn schoonzus. Hier wonen we nu met zes mensen: Ikzelf, mijn drie kinderen, mijn schoonmoeder en mijn schoonzus.

Mijn financiën

Wij leven van het pensioengeld van mijn schoonmoeder, dat slechts ₹1000 (€12,50) per maand is en van het inkomen van mijn zoon van ₹4000 (€50) per maand. Dit is niet voldoende. Met mijn winkel verwacht ik het eerste jaar een gemiddelde winst van ₹6300 (€79) per maand, in het tweede jaar verwacht ik dat dit toeneemt naar ₹8400 (€105).

Het doelbedrag van mijn campagne is als volgt opgebouwd:
€ 688 – Sieraden, accessoires en verzorgingsproducten
€ 250 – Winkelrekken en een balie
€ 119 – Borg en contractkosten winkelpand
€ 113 – Drie maanden huur winkelpand
€ 25 – Transportkosten
€ 46 – Marketingmateriaal: Flyers & banner
€ 2 – Boekhoudmap
€ 124 – Transfer
€ 124 – Reiskosten businesscoach
€ 248 – Begeleiding Purple

Even voorstellen

Rajkumari Sagar

Ik ben Rajkumari Sagar. Ik ben 47 jaar. Ik wil graag een eigen winkel beginnen.

Steun ons werk

DONEER AAN STICHTING PURPLE

Elke gift aan een vrouw in India wordt 100% aan haar besteed. Met een donatie aan Purple help je ons de overheadkosten te betalen. Ook geef je ons hiermee de kans om verder te groeien en te ontwikkelen, zodat we nog meer vrouwen in India kunnen helpen met een microgift.

 

Steun ons werk

DONEER AAN STICHTING PURPLE

Volg ons werk

INSCHRIJVEN VOOR DE PURPLE NIEUWSBRIEF

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van ons werk.

Rajkumari Sagar steunen

EEN MICROGIFT GEVEN

Via dit donatieformulier kun je je microgift aan Rajkumari Sagar geven. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Rajkumari Sagar steunen

EEN MICROGIFT GEVEN

We willen u graag op de hoogte houden van de voortgang van deze campagne. Indien u hier geen gebruik van wilt maken, kunt u zich via de eerste nieuwsbrief uitschrijven.