Pinki Soren

Winkel

Mijn verhaal

OVER MIJN CAMPAGNE

Over mij

Ik ben Pinki Soren en ben 32 jaar oud. Ik ben getrouwd en samen hebben we 1 dochter. Zij is 13 jaar oud en gaat nu naar een openbare school in de buurt.

Mijn onderneming

Ik zou graag een klein winkeltje beginnen voor mijn huis, waar ik allerlei spullen ga verkopen die ook voor mensen met een kleine portemonnee betaalbaar zijn. Ik wil goedkoper zijn dan andere winkels, zodat dorpelingen bij mij hun inkopen doen. Ik wil verschillende producten verkopen, zoals houdbare etenswaren, groenten, kantoorartikelen en drogisterij producten.

Mijn droom

Het is mijn droom is om financieel onafhankelijk te worden. En hierin ook een voorbeeld voor mijn dochter te zijn en haar hetzelfde te bieden.

Mijn leefomgeving

Onze leefomstandigheden zijn zwaar. Vanaf mijn trouwdag woon ik samen met mijn man, schoonvader, schoonmoeder en mijn dochter in een lemen huis. Mijn man heeft geen werk meer; hij is nu werkloos, maar mijn schoonvader doet wat werk en zorgt daarmee voor wat eten. Toen mijn man werkloos werd, begon ik een algemene kruidenierswinkel bij mijn deurpost, maar wegens gebrek aan goederen stopte ik ermee. Nu is ons hele huishouden afhankelijk van het inkomen van mijn schoonvader.

Mijn financiën

Wij hebben geen gezinsinkomen. Wij leven van het kleine beetje geld dat mijn schoonvader verdiend. Omdat mijn winkel zich in het dorp bevind, verwacht ik in het begin zo’n ₹5000 (€65) per maand winst te maken. Op ten duur zal dit groeien naar ongeveer ₹10.000 (€130) per maand.

Het doelbedrag van mijn campagne is als volgt opgebouwd:
€ 130 – Winkelrekken
€ 39 – Weegschaal
€ 390 – Voorraad: Huishoudelijke artikelen
€ 65 – Voorraad: Kantoorartikelen
€ 65 – Voorraad: Drogisterij producten
€ 70 – Reiskosten businesscoach
€ 140 – Begeleiding Purple

Even voorstellen

Pinki Soren

Ik ben Pinki Soren en wil graag een winkel beginnen.

Status van de campagne

UPDATE

In April 2023 heb ik mijn eigen winkel geopend. Eerst in een kamer op het binnenpleintje. Twee maanden later ben ik verhuisd naar de voorkant van het huis, zodat de winkel nog meer zichtbaar is. De zaken gaan goed en ik probeer mijn assortiment steeds verder uit te breiden.

Steun ons werk

DONEER AAN STICHTING PURPLE

Elke gift aan een vrouw in India wordt 100% aan haar besteed. Met een donatie aan Purple help je ons de overheadkosten te betalen. Ook geef je ons hiermee de kans om verder te groeien en te ontwikkelen, zodat we nog meer vrouwen in India kunnen helpen met een microgift.

 

Steun ons werk

DONEER AAN STICHTING PURPLE

Volg ons werk

INSCHRIJVEN VOOR DE PURPLE NIEUWSBRIEF

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van ons werk.

Pinki Soren steunen

EEN MICROGIFT GEVEN

Via dit donatieformulier kun je je microgift aan Pinki Soren geven. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Pinki Soren steunen

EEN MICROGIFT GEVEN

We willen u graag op de hoogte houden van de voortgang van deze campagne. Indien u hier geen gebruik van wilt maken, kunt u zich via de eerste nieuwsbrief uitschrijven.