Kuldeep Kaur

Schoenenwinkel

Mijn verhaal

OVER MIJN CAMPAGNE

Over mij

Ik ben Kuldeep Kaur, ik ben 23 jaar oud en ik ben geboren in Punjab. Ik ben single en ik heb geen kinderen.

Mijn onderneming

“The Kaur’s footwear” wordt de naam van mijn schoenenwinkel. Het is geen standaard winkel; ik wordt de tussenpersoon tussen de fabrikant en de winkels. In elk dorp zit een markt, een plaats waar je je spullen kunt verkopen. Ik koop schoenen tegen een lage prijs van de directe fabrikant. Dan verkoop ik het aan andere vrouwen tegen een gemiddelde prijs. Zij verkopen het op die dorpsmarkten. Op deze manier profiteer niet alleen ik van mijn onderneming, maar geeft het anderen ook de mogelijkheid een inkomen te verdienen.

Mijn droom

Ik droom ervan een succesvolle zakenvrouw op het gebied van schoenen te worden en hier geld mee te kunnen verdienen. Ook hoop ik dat mijn familie deel kan uitmaken van dit bedrijf en hiervan kan leven.

Mijn leefomgeving

Mijn familie woont in Punjab en worstelt om te overleven. Mijn familie bezit een klein stukje land waar we groente op verbouwen en er de kost mee verdienen. Ik heb 3 broers en zussen. En ze zijn allemaal getrouwd. Zelf woon ik nu in Ranchi, Jharkand en doe hier een opleiding.

Mijn financiën

Op dit moment heb ik geen inkomsten. Ik woon bij een gezin, die voorzien in mijn kost en inwoning. Met mijn schoenenhandel verwacht ik in het eerste jaar gemiddeld ₹ 17.000 (€ 221) per maand te verdienen. En wanneer het groeit, zal dit toenemen naar ₹ 25.000 tot ₹ 30.000 (€ 325 tot € 295) per maand Om te kunnen starten heb ik een laptop en voldoende schoenen nodig. Ook moet ik een ruimte huren waar ik mijn voorraad kan opslaan.

Het doelbedrag van mijn campagne is als volgt opgebouwd:
€ 520 – Schoenen
€ 260 – Tweedehands laptop
€ 117 – Borg
€ 117 – 3 maanden huur
€ 101 – Reiskosten businesscoach
€ 203 – Begeleiding Purple
€ 101 – Transfer

Even voorstellen

Kuldeep Kaur

Ik ben Kuldeep en ben 23 jaar. Ik wil als tussenpersoon schoenen verkopen aan winkels.

Status van de campagne

UPDATE

Mijn campagne is afgerond, mede dankzij een gift van Stichting Gabriël. Ik ga samen met Rashmi, de businesscoach van Purple, een planning maken en alles voorbereiden. Daarna kunnen we alles wat nodig is inkopen, zodat ik daadwerkelijk van start kan gaan.

Steun ons werk

DONEER AAN STICHTING PURPLE

Elke gift aan een vrouw in India wordt 100% aan haar besteed. Met een donatie aan Purple help je ons de overheadkosten te betalen. Ook geef je ons hiermee de kans om verder te groeien en te ontwikkelen, zodat we nog meer vrouwen in India kunnen helpen met een microgift.

 

Steun ons werk

DONEER AAN STICHTING PURPLE

Volg ons werk

INSCHRIJVEN VOOR DE PURPLE NIEUWSBRIEF

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van ons werk.

Kuldeep Kaur steunen

EEN MICROGIFT GEVEN

Via dit donatieformulier kun je je microgift aan Kuldeep Kaur geven. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Kuldeep Kaur steunen

EEN MICROGIFT GEVEN

We willen u graag op de hoogte houden van de voortgang van deze campagne. Indien u hier geen gebruik van wilt maken, kunt u zich via de eerste nieuwsbrief uitschrijven.