Trupti Rani Bari

Beautysalon

Mijn verhaal

OVER MIJN CAMPAGNE

Over mij

Mijn naam is Trupti. Ik ben 30 jaar oud en woon met mijn man en zoon van 9 in Karlaga, India. Mijn man werkt als chauffeur.

Mijn onderneming

Schoonheidssalons worden steeds populairder in India. Zelfs voor het bijwerken van hun wenkbrauwen komen vrouwen naar mijn salon. Op dit moment is mijn inkomen niet hoog genoeg om te kunnen investeren en de huidige trends te kunnen volgen. Ik wil graag body- en haarspa’s gaan aanbieden, manicure en pedicures en sieraden gaan verkopen.

Mijn droom

Ik vind het een mooie kans voor een huisvrouw om onafhankelijk te zijn en mijn kind meer mogelijkheden te kunnen bieden.

Mijn leefomgeving

Ik woon met mijn man en zoon bij mijn schoonfamilie.

Mijn financiën

Ik heb een beautysalon, waarmee ik ₹10.000 (€118) per maand verdien, wat te weinig is om uit te breiden of te investeren in nieuwe producten en materialen. Ik heb ₹50.000 (€600) nodig om mijn salon uit te kunnen breiden. Na één maand verwacht ik dat de winst zal toenemen en uiteindelijk ₹30.000 (€355) per maand te kunnen verdienen.

Het doelbedrag van mijn campagne is als volgt opgebouwd:
€600 – Uitbreiding beautysalon
€ 60 – Reiskosten businesscoach
€120 – Begeleiding Purple

Even voorstellen

Trupti Rani Bari

Ik ben Trupti en ik wil graag mijn beautysalon uitbreiden.

Status van de campagne

UPDATE

Nadat de campagne succesvol was afgerond, liet Trupti ons weten toch af te zien van de uitbreiding van haar beautysalon met onze hulp.

Steun ons werk

DONEER AAN STICHTING PURPLE

Elke gift aan een vrouw in India wordt 100% aan haar besteed. Met een donatie aan Purple help je ons de overheadkosten te betalen. Ook geef je ons hiermee de kans om verder te groeien en te ontwikkelen, zodat we nog meer vrouwen in India kunnen helpen met een microgift.

 

Steun ons werk

DONEER AAN STICHTING PURPLE

Volg ons werk

INSCHRIJVEN VOOR DE PURPLE NIEUWSBRIEF

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van ons werk.

Trupti Rani Bari steunen

EEN MICROGIFT GEVEN

Via dit donatieformulier kun je je microgift aan Trupti Rani Bari geven. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Trupti Rani Bari steunen

EEN MICROGIFT GEVEN

We willen u graag op de hoogte houden van de voortgang van deze campagne. Indien u hier geen gebruik van wilt maken, kunt u zich via de eerste nieuwsbrief uitschrijven.