Calvary

Productiebedrijf

Ons verhaal

OVER ONZE CAMPAGNE

Over ons

Wij zijn Rajashree (55), Renuka (58), Sibani (22), Madana (46), Apangini (49) en Umarani (52). Samen hebben wij Calvary SHG opgestart in 2020 en toen een geitenboerderij begonnen. We hadden zelf geld ingelegd om 2 geiten te kopen. Helaas hebben we geen winst kunnen maken, omdat de geiten dood zijn gegaan. Hierdoor is de boerderij niet verder van de grond gekomen.

Onze onderneming

Wij willen samen een onderneming starten waarmee we papieren borden en bekers produceren. Dit wordt veel gebruikt in India bij feesten en evenementen. Aangezien er bij deze gelegenheden veel mensen aanwezig zijn, wordt het product ook veel afgenomen.

Onze droom

Wij hopen dat dit bedrijf uitgroeit tot een succesvol en winstgevend bedrijf. Wij hopen hier een stabiel inkomen mee te kunnen verdienen, zodat wij onszelf en onze gezinnen kunnen onderhouden.

Onze leefomgeving

Wij wonen in Jharsuguda. Wij hebben zelf de beschikking over een ruimte om dit bedrijf in te starten.

Onze financiën

Met dit productiebedrijf verwachten we een winst van ₹52.000 (€676) per maand.

Het doelbedrag van onze campagne is als volgt opgebouwd:
€1366 – Aanschaf machine
€137 – Aanschaf mal voor borden
€1193 – Grondstoffen
€130 – Leverings- en installatiekosten
€39 – Sealmachine
€81 – Verpakkingsmateriaal
€294 – Reiskosten businesscoach
€589 – Begeleiding Purple

Even voorstellen

Calvary

Wij zijn zes vrouwen en vormen samen de Calvary SHG. Wij willen graag papieren borden en bekers gaan produceren.

Status van de campagne

UPDATE

Het doelbedrag is gehaald! Op 18 november wordt de machine besteld, zodat deze gemaakt kan worden. Ook wordt de ruimte waar de machine geplaatst gaat worden gereed gemaakt. Eind november / begin december wordt de machine vanuit Delhi naar Jharsuguda gebracht en geïnstalleerd en kan het productiebedrijf van start gaan!

Steun ons werk

DONEER AAN STICHTING PURPLE

Elke gift aan een vrouw in India wordt 100% aan haar besteed. Met een donatie aan Purple help je ons de overheadkosten te betalen. Ook geef je ons hiermee de kans om verder te groeien en te ontwikkelen, zodat we nog meer vrouwen in India kunnen helpen met een microgift.

 

Steun ons werk

DONEER AAN STICHTING PURPLE

Volg ons werk

INSCHRIJVEN VOOR DE PURPLE NIEUWSBRIEF

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van ons werk.

Calvary steunen

EEN MICROGIFT GEVEN

Via dit donatieformulier kun je je microgift aan Calvary geven. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Calvary steunen

EEN MICROGIFT GEVEN

We willen u graag op de hoogte houden van de voortgang van deze campagne. Indien u hier geen gebruik van wilt maken, kunt u zich via de eerste nieuwsbrief uitschrijven.