Anjela Tudu

Naaiatelier

Mijn verhaal

OVER MIJN CAMPAGNE

Over mij

Mijn naam is Anjela Tudu. Ik ben 30 jaar en ik ben huisvrouw. Ik ben 4 jaar getrouwd met de Anish Maranti.

Mijn onderneming

Van kinds af aan ben ik goed in naaien en handwerken, maar door geldgebrek kon ik geen machine kopen om hierin veel ervaring op te doen. Ik heb een naaiopleiding van 3 maanden gevolgd en nu wacht ik op een kans om mijn talent te laten zien. Tijdens de opstartfase heb ik nog extra training nodig om mezelf nog verder te ontwikkelen als professional.

Ik wil een naaiatelier vanuit huis beginnen. Later als ik voldoende verdien, huur ik een winkel en ga ik daar werken. Ik vind het belangrijk dat mijn klanten tevreden zijn.

Mijn droom

Ik wil een zelfvoorzienende vrouw zijn. Ik wil van niemand afhankelijk zijn om mij financieel te ondersteunen. Nu mijn gezin groeit, wil ik meer verdienen om ze te voeden en een comfortabel leven te leiden.

Mijn leefomgeving

Momenteel woon ik samen met mijn man, schoonvader en schoonmoeder. We hebben geen stabiele financiële status. Wel bezitten we 3 hectare land en huren we ook nog een ander land voor landbouw. We produceren voornamelijk rijst en maïs. Het inkomen hieruit is niet voldoende voor ons. En zeker niet als we kinderen krijgen en hen groot moeten brengen.

Mijn financiën

We hebben weinig inkomen. Met het naaiatelier verwacht ik in het eerste jaar ₹ 7500,- (€97,50) per maand te verdienen. Wanneer mijn klantenkring verder groeit, nemen ook mijn inkomsten toe.

Het doelbedrag van mijn campagne is als volgt opgebouwd:
€104 – Aanschaf van de naaimachine
€78 – Een werktafel en 4 stoelen
€65 – Equipment, zoals een aantal scharen, een strijkijzer en een meetlint
€78 – Materiaal voor 6 maanden, zoals stof, garen, spelden en naalden
€39 – Trainingskosten (3 maanden)
€36 – Reiskosten businesscoach
€73 – Begeleiding Purple

Even voorstellen

Anjela Tudu

Ik ben Anjela Tudu (30). Ik wil graag een eigen naaiatelier starten.

Steun ons werk

DONEER AAN STICHTING PURPLE

Elke gift aan een vrouw in India wordt 100% aan haar besteed. Met een donatie aan Purple help je ons de overheadkosten te betalen. Ook geef je ons hiermee de kans om verder te groeien en te ontwikkelen, zodat we nog meer vrouwen in India kunnen helpen met een microgift.

 

Steun ons werk

DONEER AAN STICHTING PURPLE

Volg ons werk

INSCHRIJVEN VOOR DE PURPLE NIEUWSBRIEF

Door je in te schrijven voor onze nieuwsbrief blijf je op de hoogte van ons werk.

Anjela Tudu steunen

EEN MICROGIFT GEVEN

Via dit donatieformulier kun je je microgift aan Anjela Tudu geven. Mocht je hier hulp bij nodig hebben, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Anjela Tudu steunen

EEN MICROGIFT GEVEN

We willen u graag op de hoogte houden van de voortgang van deze campagne. Indien u hier geen gebruik van wilt maken, kunt u zich via de eerste nieuwsbrief uitschrijven.